Respect voor verkopers en installateurs. Geen directe verkopen.

Vind een doorverkoper van AFI Collin-Lucy

AFI Collin-Lucy, specialist in de distributie van professionele keukenapparatuur (vitrines & toonbanken, koeling, wasserij, koken, kleine apparatuur, roestvrij staal & ventilatie en accessoires) in België, Luxemburg, Frankrijk en internationaal, voldoet aan al uw behoeften. Vertel ons over uw project en wij brengen u in contact met onze AFI Collin-Lucy dealers/installateurs.

De aankoop van apparatuur voor uw professionele keuken vereist altijd een groot budget, en daarom moet u niet het risico nemen een fout te maken. Wij weten dat de budgetten vaak vrij beperkt zijn en dat de selectie van een leverancier vooral gericht is op het initiële investeringsbedrag, terwijl robuustheid, kwaliteit van de dienst na verkoop en bedrijfskosten ook essentiële punten zijn waarmee rekening moet worden gehouden om uw investering in apparatuur rendabel te maken.

Daarom moet u kunnen rekenen op apparatuur die betrouwbaar, efficiënt, duurzaam, geschikt en milieuvriendelijk is. Om u te begeleiden bij de juiste keuze van uw materiaal en de beste technologie, biedt AFI Collin-Lucy u echte expertise (sinds 1972) en stelt u tegelijkertijd in staat uw afwegingen over milieukwesties, veiligheid en hygiënenormen in te vullen.

 

PROFITEER VAN ONZE VOORDELEN

Een stock van 10.000 m2 waardoor we meer keuze hebben, meer beschikbaarheid in real time, meer reactiviteit en meer snelheid..

Een veerkrachtige logistiek, met een team van 10 mensen in de verkoopafdeling, die meer dan 40.000 telefoontjes per jaar afhandelt. Een service percentage van bijna 100% voor bestellingen geplaatst voor 16.00 uur. En meer dan 15.000 bestellingen per jaar.

GRATIS levering voor alle zendingen van €450 of meer netto.

Een ervaren onderdelen- en naverkoopdienst, met een team van 13 mensen. Meer dan 50.000 onderdelen per jaar verzonden.

Een ontwerpbureau, dat er alles aan doet om u tevreden te stellen, met de opstellen van 3D plannen.
 

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

>> Ga naar onze registratiepagina <<

Hulp nodig ?

Collin-Lucy
0032 (0)61 51 11 10
website@collin-lucy.com