Respect voor verkopers en installateurs. Geen directe verkopen.

AFI COLLIN-LUCY WEDERVERKOPER WORDEN

AFI Collin-Lucy heeft een netwerk van wederverkopers/installateurs opgezet in heel België, Luxemburg, Frankrijk, de Franse overzeese departementen en internationaal. Als AFI Collin-Lucy dealer profiteert u van onze vele voordelen. Inderdaad, dankzij onze grote voorraad kunnen wij u meer keuze bieden (vitrines & toonbanken, Koeling, Wasserij, Koken, Kleine apparatuur, Roestvrij staal & Ventilatie en Accessoires), meer beschikbaarheid, meer reactiviteit en wij kunnen u sneller leveren (verzending binnen 24 uur) en gratis in heel Frankrijk (zie onze algemene verkoopvoorwaarden).

Wij beschikken over een logistiek die bestand is tegen elke test, een onderdelendienst, een verkoopdienst en een ervaren dienst na verkoop die altijd tot uw beschikking staan om al uw verzoeken te beantwoorden. Als u een AFI Collin-Lucy dealer wilt worden en uw bedrijf wilt ontwikkelen, neem dan contact met ons op!

PROFITEER VAN ONZE VOORDELEN

Een voorraad van 10.000 m2 waardoor we meer keuze hebben, meer beschikbaarheid, meer reactiviteit en meer snelheid.

Een veerkrachtige logistiek, met een team van 10 mensen in de verkoopafdeling, die meer dan 40.000 telefoontjes per jaar afhandelt. Een service percentage van bijna 100% voor bestellingen geplaatst voor 16.00 uur. En meer dan 15.000 bestellingen per jaar.

De levering is GRATIS voor België en het Franse vasteland,  voor alle zendingen van €450 netto of meer.

Een ervaren onderdelen- en naverkoopdienst, met een team van 13 mensen en meer dan 50.000 onderdelen verzonden per jaar.

Een ontwerpbureau, dat er alles aan doet om u tevreden te stellen met de opmaken van 3D plannen.

AFI COLLIN-LUCY DEALER ACCOUNT AANVRAAGFORMULIER

>> Ga naar onze registratiepagina <<

Hulp nodig ?

Collin-Lucy
0032 (0)61 51 11 10
website@collin-lucy.com